locuri de cazare in predeal

Wiki Article



cazare predeal holiday
What an awesome locale! Valentina is a fantastic host, she manufactured us truly feel truly welcomed. The condominium is spotlessly thoroughly clean, every little thing is new and well cared for. From the kitchen you have got almost everything you'd have to have if you'd like to Prepare dinner - brand new pots, utensils - we were travelling having a little one, in order that they were being extremely beneficial.

Wonderful and enchanting spot to keep that was built through the architects with the Peles Castle. Had a home with a beautiful balcony look at. The breakfast was wonderful with a wide variety of options for meat-eaters and vegetarians alike.

Căsuța din copac din Cluj, intitulată Forest Tree House, are o capacitate de 2 persoane și dispune de un dormitor cu un pat dublu și o baie.

12 miles from Dino Parc in Predeal, Casa Caluco functions lodging with usage of a hot tub. This home gives access to a balcony and absolutely free personal parking.

Pentru o vacanță reușită și o stare de spirit bună, aveți nevoie de o atmosferă plăSlashă și de un aer proaspăt și curat. Soluția fantastică este să experienceți o cazare la munte în România, unde vă veți refugia de la rutina zilnică.

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti treatment iti vor incanta privirea si dotari ultra-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Restaurant gourmet cu produse locale doar cazare predeal olx pentru turiștii cazați. Am strâns gusturile și tradițiile din toate bucătăriile lumii, pentru a crea un meniu great de asezonat cu prospețimea și liniștea naturii. Preparatele gustoase sunt preparate după o colecție de rețete secrete, a căror gust este dezvăluit cu fiecare îmbucătură.

Da, puteti achita cu vouchere de vacanta vezi tot atat direct la sediile Direct Booking cat si prin curier. Puteti achitat cu card de tickete de vacanta atat on the web in web site din detalii comanda cat si la sediile noastre sau prin completarea unui formular de autorizare cazare in predeal garsoniera plata solicitat de la agent. Acceseaza aici mai multe detalii legat de plata cu vouchere de vacanta.

Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea vezi detalii personalului și multe altele.

Hotel and Cafe No. 107 in Predeal offers an outstanding stay with roomy, clean rooms and a welcoming environment. The cafe is a spotlight, serving amazing food stuff and drink that should delight any cazare predeal piscina palate.

HOTEL CARPAT INN se găsește în Azuga și oferă cazare de 4 stele, cu balcon privat. Proprietatea oferă un restaurant, precum și un bar, o piscină interioară și o cadă cu hidromasaj.

CasablancaPredeal dispune de three apartamente si doua garsoniere cu bai foisor in curte cu bucatarie utilata baie si mese pt sixteen persoane gratar in curte situata in centrul Predealului

Cabana Mountain Watch se afla in Paraul Rece treatment este cunoscut pentru aerul curat, puternic ionizat, beneficiind de un cadru pure pitoresc şi o locaţie deosebită iar altitudinea este de aprox. 1050 m. Condiţiile climaterice ...

Report this wiki page